PRESENTACIÓ

Mèdica Sant Feliu és un centre d'especialitats mèdiques on treballem diferents professionals amb la inquietud d'atendre el millor possible als nostres pacients. La interrelació dels diferents especialistes permet una visió integral de l'pacient que finalment millora la nostra assistència. com a bases, la Medicina General i la Pediatria, metges integradors i amb relació professional dins el mateix centre amb els diferents especialistes, funcionant doncs com una policlínica. Especialitats de sempre com Pediatria, Dermatologia, Reumatologia, Otorinolaringologia, Urologia, cirurgia Plàstica, Traumatologia i ortopèdia, medicina de l'esport, Podologia, Dietètica, Homeopatia Infantil.

Incorporant últimament noves especialitats que milloren la nostra assistència: Ginecologia i Obstetrícia, Psicologia per a adults, fisioteràpia, Cardiologia, Endocrinologia i Cirurgia General i Digestiva.

En Mèdica Sant Feliu hem incorporat una nova consulta de psicologia dirigida per professionals especialistes en salut mental per donar resposta a el servei diagnòstic i d'orientació psicològica, per a nens, joves i adults, en diferents problemàtiques i trastorns en salut mental.

Seguim treballant per la seva salut

Moltes gràcies per la seva confiança.